kosmos-banner-2023

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης KOSMOS – Μάγδα Μαρίνη πραγματοποιήσε στι 02 Φεβρουαρίου 2020 την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε συνδυασμό με την ανοιχτή βιωματική ομιλία με θέμα: “Συγκρούσεις ανάμεσα σε γονείς και παιδιά που βρίσκονται στην παιδική και στην εφηβική ηλικία. Τρόποι διαχείρισης αυτών των καταστάσεων με σκοπό την γόνιμη και άμεση επικοινωνία με τα παιδιά μας χωρίς να χάνουμε την αξιοπρέπειά μας” την οποία και παρουσίασε η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας / ψυχοθεραπεύτρια κα Μαίρη Μενουδαράκου.

Μετά το πέρας της ομιλίας της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε η παρουσίαση της νέας υπηρεσίαςΣχολή Γονέων” στο πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς στην αιγινήτικη οικογένεια.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν για άλλη μια φορά με μαζικό τρόπο τόσο στην ομιλία όσο και στην κοπή της πίτας.

Ευχαριστούμε θερμά την Μαίρη Μενουδαράκου για την ομιλία με θέμα ‘Συγκρούσεις‘ και την παρουσίαση της Σχολής Γονέων. Θα ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς για την πρώτη συνεδρία.

Τέλος, η τυχερή που κέρδισε το φλουρί της πίτας και το tablet είναι η Fabiana.😃

Previous post Βιωματική ομιλία με θέμα: Συγκρούσεις 02-02-2020 Next post Οι εγγραφές ξεκινάνε στο KOSMOS με… εκπλήξεις και μοναδικές παροχές!

Related posts

Hello.