kosmos-banner-2023
Τα πρώτα βήματα

Kosmos Kid's Fun

Τo πρόγραμμα Kosmos Kid's Fun απευθύνεται στα παιδιά ηλικίας από Α' Δημοτικού και άνω και διαρκεί ένα σχολικό έτος.
Στα τμήματα PRE JUNIOR ``Kosmos Kid's Fun`` η εισαγωγή στην Αγγλική γλώσσα γίνεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ενώ η αφομοίωση των παιδιών σε αυτή την ηλικία είναι ιδιαίτερα υψηλή και βοηθάει στην κατανόηση και αποτύπωση εννοιών.
Μέσα από ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα διδασκαλίας, ειδικό για μικρά παιδιά, δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιήσουν το παιδί και να το εξοικειώσουν με τις βασικές δομές της Αγγλικής γλώσσας. Οι μικροί μας μαθητές μαθαίνουν τις πρώτες τους λέξεις και τα πρώτα τους γράμματα.
Επίσης, αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη φροντίδα και υπομονή τους μικρούς μας μαθητές και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον προφορικό λόγο και τα πρώτα ακούσματα μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον με ειδικά διαμορφωμένους χώρους.
Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών KOSMOS υπάρχει μεγάλη εμπειρία 30 ετών στη διαχείριση μικρών ηλικιών μέσα από σεμινάρια και εκπαιδεύσεις και ο καθηγητής είναι πάντα σε θέση να αντιμετωπίσει με αμεσότητα και υπευθυνότητα τυχόν μαθησιακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.
Τα μαθήματα του Kosmos Kid's Fun είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε οι μικροί μας μαθητές να έρχονται με χαρά και να φεύγουν ακόμη πιο χαρούμενοι από το μάθημά τους.

  • Οικείο περιβάλλον
  • Βιωματική μέθοδος
  • Διαδραστικά μαθήματα
  • Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι
  • Παιχνίδια
  • Επιβράβευση
01

Τι είναι το KOSMOS KID’S FUN

Το KOSMOS KID’S FUN είναι μια μοναδική πρόταση δημιουργικού παιχνιδιού με παράλληλη γνωριμία της Αγγλικής γλώσσας. Απευθύνεται σε παιδιά από Α΄ Δημοτικού. Το παιδί αναπτύσσει τη φαντασία και τις γνώσεις του μέσα από προκαθορισμένη θεματολογία, σε ολιγομελή τμήματα, διάρκειας 1 ώρας.
02

Η θεματολογία του KOSMOS KID’S FUN

Το KOSMOS KID’S FUN είναι μοναδικό κάθε φορά και περιλαμβάνει θεματολογία όπως Cooking, Road Safety, Animals, Musical Instruments και πολλά άλλα. Τα μαθήματα της Pre-Junior είναι διαδραστικά και οργανώνονται με βιωματικές μεθόδους.
03

Επιβράβευση

Σε κάθε μάθημα υπάρχει επιβράβευση. Έτσι τα παιδιά νιώθουν ότι αξίζει η δουλειά τους, δουλεύουν για να ανταμειφθούν. Υπάρχει πάντα κάποιος λόγος για να ανυπομονούν τα παιδιά να έρθουν στο επόμενο μάθημα, όπως κάποιο παιχνίδι ή κάποιος διαγωνισμός με αυτά που έχουμε μάθει.

Σωστές και γερές βάσεις

Σωστές Βάσεις, Φροντίδα
και Υπομονή

Γνωρίζουμε καλά τον τρόπο ώστε να λάβουν τα παιδιά σας τις σωστές βάσεις της γλώσσας και να συνεχίσουν στις επόμενες τάξεις χωρίς κενά και δυσκολίες. Νοιαζόμαστε για τα παιδιά, γι' αυτό και δείχνουμε ιδιαίτερη φροντίδα και υπομονή στους μικρούς μαθητές μας. Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και έτσι το αντιμετωπίζουμε, με στόχο πάντα την άριστη εκμάθηση της γλώσσας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Διάρκεια Μαθημάτων

Η διάρκεια των μαθημάτων για τους μικρούς μας μαθητές είναι συνήθως μιάμιση ώρα. Έτσι τα παιδιά μπορούν να αφομοιώσουν σωστά τις γνώσεις που παίρνουν σε κάθε μάθημα και να μην φτάνουν στο σημείο της κούρασης, σε συνδυασμό και με τις πρωινές σχολικές υποχρεώσεις.

Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να έρχονται και να φεύγουν με όρεξη από το μάθημα, να νιώθουν ανυπόμονα για μάθημα της ημέρας αλλά και για το μάθημα της επόμενης φοράς. Σιγουρευόμαστε πως όλα τα παιδιά έχουν αυτό το συναίσθημα γιατί μόνο έτσι θα λάβουν τις βάσεις και τη γνώση που πρέπει.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Διαλέγουμε βιβλία από εταιρείες που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως και συνεχώς προσφέρουν new editions, ώστε να μένουν ενημερωμένα. Υπάρχει πολύ καλή ροή στο γράψιμο, ώστε να συνεχίζονται με επανάληψη από την προηγούμενη χρονιά και να υπάρχει σωστή σειρά από το ένα μάθημα στο άλλο.

Όλες οι σειρές βιβλίων είναι με διαδραστικό υλικό για την τάξη με ασκήσεις και παιχνίδια για ευκολότερη εμπέδωση των νέων γνώσεων αλλά και ηλεκτρονικό βιβλίο σε μορφή cd με όλο το διαδραστικό υλικό των βιβλίων για τον κάθε μαθητή.

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά ξεκινάνε 29/8, αλλά μέχρι τότε καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να γνωριστούμε και να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε!

Καλέστε Μας
Φόρμα Επικοινωνίας
Hello.