kosmos-banner-2023
KOSMOS - ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

31 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του κέντρου ξένων γλωσσών και διά βίου μάθησης “KOSMOS”.

Είμαι η Μάγδα Μαρίνη και είμαι η διευθύντρια εκπαίδευσης του κέντρου ξένων γλωσσών και δια βίου μάθησης. Πιστεύω ότι κάθε παιδί έχει δυνατότητες και μπορεί να τις αναπτύξει μέσα από σωστή καθοδήγηση και παρότρυνση.

Επιλέξτε το κέντρο ξένων γλωσσών KOSMOS για να προσφέρετε το καλύτερο στο παιδί σας!

Μάγδα Μαρίνη

Διεύθυνση Εκπαίδευσης

KOSMOS - ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Η Φιλοσοφία Μας

Για να μάθει ένα παιδί μια ξένη γλώσσα σωστά, θα πρέπει να έχει τον σωστό παιδαγωγό και τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων του και να την κάνει κτήμα του.

KOSMOS - ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Τι Προσφέρουμε

Στο σχολείο μας το κάθε παιδί με τις ιδιαιτερότητες του αντιμετωπίζεται ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

KOSMOS - ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Γιατί Να Μας Επιλέξετε

Υπάρχει διαρκής ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επαφή καθηγητών – γονέων για οποιοδήποτε θέμα καθώς και διακριτική ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με ειδικούς για επίλυση μαθησιακών και άλλων προβλημάτων. Πιστεύω ότι πρέπει να αναζητούμε νέα κίνητρα που να διεγείρουν τα ενδιαφέροντα των μαθητών και ταυτόχρονα να επιβραβεύονται για τις προσπάθειές τους.

Μάθετε Περισσότερα

Γιατί Να Μας Επιλέξετε

Experienced Staff

Αυστηρά επιλεγμένοι και άρτια καταρτισμένοι επιστήμονες – παιδαγωγοί, οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία των μαθητών.

Personal Development

Όλοι οι καθηγητές εξελίσσονται συνεχώς και παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας. Είναι πάντα ενημερωμένοι για τα νέα δεδομένα σε θέματα νέων βιβλίων αλλά και τρόπων εκπαίδευσης/εξετάσεων.

Modern Methods

Χρησιμοποιούμε τη τεχνολογία ως μέρος της μεθοδολογίας μας. Έχουμε υιοθετήσει Διαδραστικούς Πίνακες, Ηλεκτρονικά Βιβλία και την πρωτοποριακή πλατφόρμα εκμάθησης Αγγλικών "ENGLISH ATTACK".

Unique School

Για εμάς το κάθε παιδί έχει δυνατότητες και μπορεί να τις αναπτύξει μέσα από σωστή καθοδήγηση και παρότρυνση. Για να μάθει ένα παιδί μια ξένη γλώσσα σωστά, θα πρέπει να έχει τον σωστό παιδαγωγό. Το κάθε παιδί αντιμετωπίζεται ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

Συχνές Ερωτήσεις

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση και δεν βρίσκετε την απάντηση παρακάτω
παρακαλώ καλέστε μας στο 2297027791 ή στο 6944467619.

Τι τακτική ακολουθείται αν ένας μαθητής έχει κενά λόγω αλλαγής φροντιστηρίου;

Φροντίζουμε πάντα να δίνουμε σωστές και γερές βάσεις σε όλα τα παιδιά, γι' αυτό, αν ένας μαθητής έρθει σε εμάς στη μέση της χρονιάς, φροντίζουμε να τον εντάξουμε στο κλίμα της τάξης και να καλύψουμε ό,τι κενά τυχόν υπάρχουν.

Τι πτυχία Αγγλικών προσφέρετε;

Προσφέρουμε όλα τα πτυχία Αγγλικών. Οι πιστοποιήσεις που επιλέγονται συχνότερα είναι τα πτυχία Lower & Proficiency των Michigan & Cambridge, ενώ για ενήλικες προσφέρονται επίσης και τα IELTS, TOEFL & GMAT.

Τι βιβλία χρησιμοποιείτε;

Διαλέγουμε βιβλία από εταιρείες που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως και συνεχώς προσφέρουν new editions, ώστε να μένουν ενημερωμένα, με πολύ καλή ροή στο γράψιμο και σωστή σειρά από το ένα μάθημα στο άλλο. Όλες οι σειρές βιβλίων είναι με διαδραστικό υλικό για την τάξη με ασκήσεις και ηλεκτρονικό βιβλίο σε μορφή cd με όλο το διαδραστικό υλικό των βιβλίων για τον κάθε μαθητή.

Από ποια ηλικία ξεκινάνε οι τάξεις των Αγγλικών;

Τα προγράμματα Junior απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από Α' Δημοτικού και άνω. Αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη φροντίδα και υπομονή τους μικρούς μας μαθητές και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον προφορικό λόγο και τα πρώτα ακούσματα.

Ποια είναι η μεθοδολογία των μαθημάτων;

Χρησιμοποιούμε τη τεχνολογία ως μέρος της μεθοδολογίας μας για την αποτελεσματικότερη εκμάθηση των ξένων γλωσσών. Έχουμε υιοθετήσει Διαδραστικούς Πίνακες, Ηλεκτρονικά Βιβλία και την πρωτοποριακή πλατφόρμα εκμάθησης Αγγλικών "ENGLISH ATTACK".

Τι ακριβώς είναι η Σχολή Γονέων;

Η Σχολή Γονέων έχει ως στόχο να υποστηρίξει τους γονείς, όχι μόνο του κέντρου μας αλλά όλης της Αίγινας, στον δύσκολο ρόλο τους και να τους προσφέρει επιπλέον γνώσεις και εφόδια.

Δείτε τις Ξένες Γλώσσες που προσφέρουμε.

Hello.