kosmos-banner-2023

Μαρτυρίες Γονέων - Μαθητών

Η εμπιστοσύνη των γονέων και των μαθητών είναι το ισχυρότερο στοιχείο επαγγελματικής επιτυχίας.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε και είχατε την καλοσύνη να μας προτείνετε σε νέους γονείς και παιδιά.

 

Διαβάστε τι λένε για εμάς γονείς και μαθητές που μας εμπιστεύθηκαν για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Θανάσης και Ελευθερία Στεφανίδη

Η Μάγδα έχει το χάρισμα της διδασκαλίας!
Αντιλαμβάνεται ακριβώς τις ανάγκες κάθε παιδιού και στοχεύει ακριβώς σε αυτές. Ανάγκες εκπαιδευτικές, ψυχολογικές, συναισθηματικές.
Εξατομικευμένη διδασκαλία εντελώς!
Πέρα από την ύλη διδασκαλίας, ο τρόπος που προσεγγίζει – παροτρύνει – ενθαρρύνει ή χαλαρώνει, ανταποκρίνεται πλήρως στην ψυχοσύνθεση κάθε παιδιού. Και του γονιού αντίστοιχα.
Δε χρειάστηκε ποτέ – ως γονείς – να υποκαταστήσουμε το ρόλο της ως δασκάλα και ως εμψυχώτρια!!!
Είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε πολύ καλά. Και τα 4 παιδιά μας πέρασαν από τα θρανία της επιτυχώς!!!
Τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι, τέσσερις διαφορετικές προσεγγίσεις για την επιτυχή επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου.
Καμία χαμένη ώρα, καμία χαμένη προσπάθεια.
Είναι χάρισμα να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τις ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή σου. Η το έχεις ή δεν το έχεις. Η Μάγδα το έχει!!! Το καλλιέργησε και το αναπτύσσει διαρκώς με πολλή και καλή οργάνωση και λειτουργία. Αποτελεσματικά!
18 χρόνια τώρα… σε ευχαριστούμε πολύ!

Με εκτίμηση,

Θανάσης και Ελευθερία Στεφανίδη

Μικαέλα Χάιδου

Η επιλογή εκμάθησης της ξένης γλώσσας δεν είναι μια εύκολη υπόθεση καθώς πολλά φροντιστήρια ξένων γλωσσών βλέπουν τους μαθητές ως αμοιβή.
Για να αποδώσει ένα παιδί χρειάζεται υπομονή, επιμονή και τρόπους καθοδήγησης από τον δάσκαλο του.
Το φροντιστήριο Κόσμος δίνει την ευκαιρία στους μαθητές του να ξεδιπλώσουν τον χαρακτήρα τους έτσι ώστε το μάθημα να γίνει κατά προσέγγιση στα μέτρα και σταθμά του μαθητή με αποτέλεσμα η απόδοση να είναι ανοδική, με την θέληση του ιδίου, καθώς ο δάσκαλος δεν σταματάει ποτέ την επιτήρηση του.
Είναι υπέροχο να βλέπεις ένα παιδί 11 χρονών να μην ντρέπεται να συνομιλήσει με παιδιά άλλης εθνικότητας καθώς νιώθει σίγουρος ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο έπακρο και να δέχεσαι σαν γονιός συγχαρητήρια για την εκπαίδευση του.
Σε κάθε δυσκολία του παιδιού οι δάσκαλοι του φροντιστηρίου Κόσμος είναι εκεί για να λύσουν κάθε πρόβλημα.
Ευχαριστούμε την κυρία Μάγδα Μαρίνη που ακόμα και αν σταμάτησε ο μικρός μας καθώς έπρεπε λόγω δουλειάς να φύγουμε από την Αίγινα δεν έπαψε να ασχοληθείτε για τον μαθητή της.
Η επιλογή είναι μια και αυτή είναι το φροντιστήριο ξένων γλωσσών “Κόσμος”!!!!!!

Μικαέλα Χάιδου

Βασιλική Μπακομήτρου

Το κέντρο ξένων γλωσσών “Kosmos” της κας Μάγδας Μαρίνη χωρίς ενδοιασμούς θα πω ότι είναι από τα καλύτερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών στην Αίγινα.
Η κα Μάγδα Μαρίνη και οι συνεργάτες της είναι καθηγητές υπεύθυνοι που ενδιαφέρονται και ασχολούνται πραγματικά με όλους τους μαθητές τους χωρίς να ξεχωρίζουν τους καλούς από τους μέτριους και να ασχολούνται μόνο με αυτούς.
Το καλύτερο επίσης για εμένα ως γονιό είναι ότι ακούω πάντα από τα παιδιά μου ότι οι καθηγητές τους κάνουν πάντα το μάθημά τους με τον πιο ευχάριστο τρόπο και μεθοδικό τρόπο. Τα παιδιά δε βαριούνται και πηγαίνουν κάθε φορά στο επόμενο μάθημα με όρεξη για μάθηση.
Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις γνώσεις που πήραν τα παιδιά μου από εσάς την χρονιά που πέρασε και σας εύχομαι να είναι έτσι και η επόμενη!!!
Άξιζε πραγματικά που σας επέλεξα!!!
Συνεχίστε έτσι, είστε οι καλύτεροι!!!
Με εκτίμηση,
Βασιλική Μπακομήτρου

Τζίτζη Σοφία

Tο συγκεκριμένο φροντιστήριο είναι ο ιδανικός χώρος εκμάθησης ξένων γλωσσών για τα παιδιά μας.
Εστιάζει όχι μόνο στην γνωστική αλλά και στη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών πετυχαίνοντας τον ιδανικό συνδυασμό μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης…

Τζίτζη Σοφία

Μαγδαληνή Παπανικολοπούλου

Η διδακτική μέθοδος της Μάγδα Μαρίνη είναι αυτή που με έκανε να της εμπιστευτώ το παιδί μου.
Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση σεβόμενη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού ξεχωριστά καταφέρνει να πάρει το maximoum της απόδοσής του μέσα στην μαθησιακή διαδικασία.
Με original προφορά η ίδια δημιουργεί στους σπουδαστές της το κατάλληλο περιβάλλον να εκφράσουν και να μιλήσουν με άνεση την “ξένη” προφορά – γλώσσα.
Παράλληλα το φροντιστήριο της γίνεται ένα ενεργό κέντρο με συζητήσεις ημερίδες και προβληματισμούς σε θέματα οπως η δυσλεξία, οι τρόποι εκμάθησης, ο ρόλος των γονέων μέσα στην διαδικασία και πόσο την επηρεάζει.

Μαγδαληνή Παπανικολοπούλου

Χρήστος Πουλάκης

Η κυρία Μαγδα είναι μια καθηγήτρια με πολυετή εμπειρία στις ξένες γλώσσες και έχει πολύ καλή μεταδοτικότιτα και συνεργασία με τα παιδιά.

Χρήστος Πουλάκης

Χαρά Στάμου

Γειά σας. Ονομάζομαι Χαρά Στάμου και ο λόγος που εμπιστεύτηκα το φροντιστήριο της Μαγδας Μαρίνη για τις σπουδές των παιδιών μου στη γλώσσα των αγγλικών, είναι γιατί ανέκαθεν με ενδιέφερε η ουσία και το αποτέλεσμα και όχι το περιτύλιγμα.
Και σε αυτό το φροντιστήριο, έχει καλυφθεί πλήρως αυτή μου η αναζήτηση, με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε να συμβεί!

Παναγιώτα Λαδά

Είχαν δίκιο οι φίλοι μου να έρθω σε αυτό το κέντρο ξένων γλωσσών. Είχα στήριξη και βοήθεια σε κάθε μου βήμα και δυσκολία. Μαζί τους κατάφερα να αποκτήσω το Proficiency σε 12 μήνες και δεν το πίστευα ότι τα κατάφερα. Το συνιστώ σε όλους τους γονείς.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτα Λαδά

Καίτη Κοντέο

Ο κάθε γονιός αναζητά το καλύτερο για το παιδί του σε όλους τους τομείς.
Στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας ευτυχώς επιλέξαμε την Μάγδα Μαρίνη, άριστη επαγγελματία και καταπληκτικό άνθρωπο, που νοιάζεται για κάθε μαθητή της σαν δικό της παιδί.

Σε ευχαριστούμε Μάγδα.

Μαρία Κρητικού

Η Μάγδα έχει μέθοδο στην δουλειά της, υπευθυνότητα, ξέρει την ψυχοσύνθεση των παιδιών και βρίσκει τρόπους για να τους εμπνεύσει και να πετύχουν τους στόχους τους.

Μαρία Τερζοπούλου

Οι γλωσσικές ικανότητες που αποκτά κάποιος φοιτώντας στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών KOSMOS της Μάγδας Μαρίνη σε προετοιμάζουν για την ζωή. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τρόπος να προετοιμαστώ για τις σπουδές μου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με αγάπη,
Μαρία Τερζοπούλου

Στουραΐτης Αργύριος

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΚΟΣΜΟΣ, διότι σε 10 μήνες φοίτησης σε αυτό, η κόρη μου Μαρία Στουραΐτη κατάφερε να αποκτήσει με διάκριση το πτυχίο του Proficiency (Michigan).
Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι η κυρία Μάγδα Μαρίνη διακατέχεται από υψηλό επαγγελματισμό, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, τα οποία αποτελούν τα εχέγγυα για τον κόπο και το χρόνο που αναλώνουν τα παιδιά στο φροντιστήριο, αλλά και για τα χρήματα των γονιών τους.

Σας εύχομαι ολόψυχα δύναμη και συνεχείς επιτυχίες.

Τέση και Χρήστος Ρωπαΐτης

Εμπιστεύτηκα το Κέντρο Ξένων Γλωσσών KOSMOS της Μάγδας Μαρίνη για την αγάπη, την φροντίδα και την μάθηση που δίνει στα παιδιά μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μία όμορφη συνεργασία και ελπίζουμε να συνεχίσουμε και τα υπόλοιπα χρόνια να την έχουμε δίπλα στα παιδιά μας γιατί είναι ξεχωριστός άνθρωπος και εκπαιδευτικός.

Με αγάπη και εκτίμηση,
Οικογένεια Τέσης και Χρήστου Ρωπαΐτη

Οικογένεια Μπουντοπούλου – Τζίτζη

Είχα ακούσει ότι στο κέντρο ξένων γλωσσών KOSMOS της Μάγδας γίνεται σωστή διδασκαλία. Όταν πήρα την απόφαση και άλλάξαμε κέντρο το διαπιστώσαμε και εγώ και τα παιδιά μου.

Με μεγάλη αγάπη
Η οικογένεια Μπουντοπούλου – Τζίτζη

Αλέξανρος Μπήτρος

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Kosmos αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, τον βοηθούν να αποκτήσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση και κάνουν οτι είναι δυνατόν ώστε ο μαθητής να πετύχει τους στόχους του.

Σταματίνα Κρητικού

Η Μάγδα γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας. Με μεθοδικότητα, σοβαρότητα και σύστημα μεταδίδει τις γνώσεις στους μαθητές της, έτσι ώστε αυτοί να πετύχουν στις εξετάσεις τους, αλλά πολύ περισσότερο να αγαπήσουν την αγγλική γλώσσα.

Μαρία Λαδά

Όταν ξεκίνησα μαθήματα στην Μάγδα Μαρίνη είδα αμέσως τον επαγγελματισμό της και πόσο πρόθυμα βοηθάει τον κάθε μαθητή ξεχωριστά.
Ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Λουτσιάνο Καλογεράς

Παρόλο που είχα πολύ καιρό να κάνω αγγλικά, μου φάνηκε πολύ εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.
Πήρα εύκολα και γρήγορα το δίπλωμά μου.

Ρία Κοντούλη

Όταν κάνεις επάγγελμα αυτό που αγαπάς είσαι πάντα στην κορυφή! Ακριβώς αυτό κάνει η Μάγδα.
Χωρίς δίπλωμα δεν φεύγεις από το φροντιστήριό της… Δεν είναι τυχαίο!!!

Hello.